NotSerious is

Lucien Klaver - Zang

Martin Koole - Zang & keyboards

Ramon Stoffer - Zang & gitaar

Jaap Kramer - Zang & bas

Jacco Mak - Zang & drums

 

NOTSERIOUS is sinds de oprichting in 1995 een bekende verschijning op kermissen , carnaval, feesten, bruiloften en vele andere gebeurtenissen die gevierd moeten worden.

De naam van deze band zegt het al: een show met een vette knipoog!

Het uitgangspunt is altijd hetzelfde: van ieder optreden een legendarisch 'feessie' bouwen. Om dit te bereiken speelt de band de nummers  met nog meer enthousiasme dan de oorspronkelijke artiest het in gedachten had...

NotSerious zorgt voor feest in kroegen, tenten, zelfs kerken en op het plein, op de boerderij of op het biljart.

 

Wil je zelf het podium op met je favoriete hit? Kom maar op want we slepen je er wel doorheen! Van Mooi Wark tot Tino Martin, van ABBA tot AC/DC, het repertoire is super afwisselend en wordt steeds vernieuwd om het publiek te vermaken en te verrassen!

 

Met Lucien’s hilarische toeren met de kettingzaag of schuiftrombone weet je zeker dat er altijd wat te zien is op het podium.

Soms bestijgt Lucien zijn verrijdbare schuimkanon om samen met het publiek lekker te gaan roeien. De vermoeide en frisgewassen feestvarkens zullen hierna gegarandeerd bierpomp van de kastelein willen leeghalen!

En als we even niet weten waar Lucien uithangt kan de band gelukkig altijd terugvallen op Martin’s charmante glimlach en alles wat hij verder in de strijd gooit om het publiek op enthousiaste wijze toe te zingen!

 

NotSerious is zeker geen alledaags coverbandje, geen slappe hap maar knallen met die handel en de hele tent doet mee! De vette lichtshow en het supergeluid van de vaste technische ploeg zijn van topkwaliteit.

Luciën met zijn swingende glitterklompen, de vierstemmige zang van het Gietijzeren Mannenkoor en het zeer ervaren dieselblok dat bestaat uit Martin, Jaap, Marco en Jacco zorgen met knallende gitaarsolo’s, swingende orgels en dampende dansbare ritmes voor een topavond!